Diner aan tafel (vanaf 50 personen)

BCFormule IV
Drie verschillende hapjes naar inspiratie van de chef worden aan de gasten geserveerd.

Voorgerechten:
Gemarineerde zalm met een zalf van pastinaak & geconfijte groenten
Carpaccio van runds & een crème van wintertruffel
Carpaccio vitello tonato, creatief gebracht
Kort geschroeide tonijn, avocado, gepofte amarinth & rettich
Caesar salade

Hoofdgerechten:
Kabeljauwrug op een bedje van groentenpuree & een blanke botersaus
Rollade van hoevekip, opgevuld met boschampignons & een zalf van kruidenpuree
Speenvarkenfilet in combinatie met gewokte groenten &
een zachte portosaus
Carré van kalfs met gepofte aardappels & seizoensgroenten

Desserten:
Cheesecake met bloedsinaasappel
Dame blanche
Tiramisu van jenever & Hasseltse speculoos
Harmonie van witte & zwarte chocolade
Fantasie vers fruit Atelier V
€ 69,00 p.p.

Dit zijn voorbeelden en worden per seizoen aangepast.
De klant mag per gang kiezen uit één van de vermelde gerechten voor het gehele gezelschap. (Allergieën, vegetariers kunnen uiteraard aangepast worden).

Dinner aan tafel

Praktische info

  • De vermelde prijzen zijn steeds exclusief BTW.
  • De vermelde formules zijn exclusief bediening.
    (met uitzondering van diner aan tafel en bediening achter buffetten).
  • Bediening aan € 42,50 p.p./u. (met uitzondering van diner aan tafel en bediening achter buffetten).
  • De bestelling moet steeds vijf werkdagen op voorhand doorgegeven worden.
  • Aantal wijzigingen kan tot 2 werkdagen vooraf.
  • Uitkoop catering aan € 7,50 p.p.
  • Aanpassingen of wijzigingen van formules mogelijk op aanvraag.
  • Parkingwachter € 150,00 p.p. (incl. verzekering, radio gebruik en lunchpakket).
  • Hostessen tarief op aanvraag.
  • Meubilair inbegrepen tenzij anders vermeld.