BCFormule IV
Drie verschillende hapjes naar inspiratie van de chef worden aan de gasten geserveerd.
Voorgerechten:
Gemarineerde zalm met een zalf van pastinaak & geconfijte groenten
Carpaccio van runds & een crème van wintertruffel
Carpaccio vitello tonato, creatief gebracht
Kort geschroeide tonijn, avocado, gepofte amarinth & rettich
Caesar salade
Hoofdgerechten:
Kabeljauwrug op een bedje van groentenpuree & een blanke botersaus
Rollade van hoevekip, opgevuld met boschampignons & een zalf van kruidenpuree
Speenvarkenfilet in combinatie met gewokte groenten &
een zachte portosaus
Carré van kalfs met gepofte aardappels & seizoensgroenten
Desserten:
Cheesecake met bloedsinaasappel
Dame blanche
Tiramisu van jenever & Hasseltse speculoos
Harmonie van witte & zwarte chocolade
Fantasie vers fruit Atelier V
€ 69,00 p.p.
Dit zijn voorbeelden en worden per seizoen aangepast.
De klant mag per gang kiezen uit één van de vermelde gerechten voor het gehele gezelschap. (Allergieën, vegetariers kunnen uiteraard aangepast worden).