Buffetformules

PFormule I
Artisanaal pastabuffet met drie variaties naar inspiratie van de chef:
Pasta vongolé
Orechiette met zalm en een kruidenroom

Macaroni met een zachte kaassaus, beenham
en erwtjes
Pasta meatballs
Cannelloni met verse ricotta en spinazie in tomatensaus
Penne arrabiata (pikante tomatensaus en basilicum)
Penne amatriciana (spek, olijven, kappers, tomatensaus)
Tagliati Alfredo (champignons)
Vegetarische risotto met seizoensgroenten
€ 29,50 p.p.

CFormule I
Comfort Food:
Premium Hotdogs Atelier V
Frietjes & diverse sauzen
€ 12,50 p.p.

CFormule II
Comfort Food:
Pasta scampi’s, pittige tomatensaus & Parmezaanse kaas
Bouchée à la Reine, Pommes Duchesse
(klassieke bereiding van koninginnehapje)
Platte hamburgers, seizoensgroenten & pepersaus
Wedges frieten met diverse sausen
€ 29,50 p.p.

KFormule I
Buffet koude gerechten:
Gerookte visschotel met garnituur
Gepekelde haring met pickles van ui, groentjes & een lichte dressing
Ongepelde grijze garnalen
Salade van gemarineerde inktvis & gegrilde paprika’s, artisjok & courgettes
Salade niçoise (groene bonen, tonijn, kappers, olijven, ansjovis)
Zacht gerookt rundvlees, fijn gesneden, “extra vierge” olijfolie en pittige aardappelsla
Vitello tonnato (in een bouillon gegaard kalfsvlees met een saus van tonijn)
Witte worst geparfumeerd met truffel
€ 32,00 p.p.

KFormule II
Buffet koude luxe gerechten:
Gerookte visschotel met garnituur
Tomaat met Zeebrugse garnalen
Escabeche van scampi’s & mosselen
Salade van gemarineerde inktvis & gegrilde paprika’s, artisjok & courgettes
Gevulde eitjes Mimosa
Sashimi van tonijn & sesam
Reuze garnalen op z’n best
Zacht gerookt rundvlees, fijn gesneden, “extra vierge” olijfolie en pittige aardappelsla
Vitello tonnato (in een bouillon gegaard kalfsvlees met een saus van tonijn)
Witte worst geparfumeerd met truffel
€ 37,50 p.p.

BCFormule I
Drie tafelhapjes naar inspiratie van de chef:
(deze worden bij aanvang op tafel geplaatst)

Voorgerechtenbuffet:
Bestaande uit diverse seizoensalades, verschillende sauzen & tapenades
Caesar salade, salade Caprese, vitello tonnato

Hoofdgerechtenbuffet:
Bestaande uit de volgende gerechten:
Orechiette met zalm en een kruidenroom
Roulade van hoevekip, seizoensgroenten
& kruidenpuree
Spicy beef met gewokte groenten & gepofte aardappelen
€ 44,00 p.p.

Dessertenbuffet: (supplement aan € 9,50 p.p.)
Bestaande uit drie variaties naar inspiratie van de chef:
Harmonie van chocolade,
Panna cotta van kersen,…

BCFormule II
Buffet koude gerechten:
Salade van gemarineerde inktvis & gegrilde paprika’s, artisjok & courgettes
Pasta salade met kerstomaat & basilicum
Caesar salade
Assortiment van tomaten met mozzarella, basilicum & “extra vierge” olijfolie
Vitello tonnato (in een bouillon gegaard kalfsvlees met een saus van tonijn)

Buffet warme gerechten:
Catch of the day met een zachte kokos curry
& wilde rijst
Spicy beef met gewokte groenten
Coq au vin & krielaardappel

Dessertenbuffet:
Fantasie van chocolade
Tiramisu met speculoos & Hasseltse jenever
Delicatesse van yoghurt & abrikoos
€ 49,50 p.p.

BCFormule III
Uitgebreid buffet koude gerechten:
Gepekelde haring met pickles van ui, groentjes & een lichte dressing
Tomaat met Zeebrugse handgepelde garnalen
Salade van gemarineerde inktvis & gegrilde paprika’s, artisjok & courgettes
Caesar salade
Salade niçoise (groene bonen, tonijn, kappers, olijven, ansjovis)
Zacht gerookt rundvlees, fijn gesneden, “extra vierge” olijfolie en pittige aardappelsla
Vitello tonnato (in een bouillon gegaard kalfsvlees met een saus van tonijn)

Buffet warme gerechten:
Artisanale pasta met scampi’s & seizoensgroenten
Roulade van hoevekip geparfumeerd met truffel
Gegrilde Picanha met een ratatouille van fijne groenten & pepersaus (Picanha is een prachtig stuk rood vlees dat qua malsheid ligt tussen entrecôte en de filet pur)

Dessertenbuffet:
Harmonie van chocolade
Fantasie van seizoensfruit
Delicatesse van yoghurt & abrikoos
Tiramisu met speculoos & Hasseltse jenever
Panna cotta van vanille & framboos
€ 62,50 p.p.

Praktische info

  • De vermelde prijzen zijn steeds exclusief BTW.
  • De vermelde formules zijn exclusief bediening.
    (met uitzondering van diner aan tafel en bediening achter buffetten).
  • Bediening aan € 42,50 p.p./u. (met uitzondering van diner aan tafel en bediening achter buffetten).
  • De bestelling moet steeds vijf werkdagen op voorhand doorgegeven worden.
  • Aantal wijzigingen kan tot 2 werkdagen vooraf.
  • Uitkoop catering aan € 7,50 p.p.
  • Aanpassingen of wijzigingen van formules mogelijk op aanvraag.
  • Parkingwachter € 150,00 p.p. (incl. verzekering, radio gebruik en lunchpakket).
  • Hostessen tarief op aanvraag.
  • Meubilair inbegrepen tenzij anders vermeld.