Appetizers formulas (starting from 30 people)

HFormula I
Finger food on the table
4 different types of appetizers by inspiration of the chef (appetizers are placed on the tables)
€ 12,50 a person

HFormula II
Five different appetizers with a little extra:
Vitello tonnato of Lomo Iberico & young salad shoots
A combination of marinated salmon, horseradish & herring caviar
Seasonal soup with its garnish
Risotto of asparagus with Parmesan cheese
Marinated bacon with syrup from Vrolingen
(the appetizers will be served to the guests)
€ 21,50 a person

HFormula III
Seven different appetizers with a little extra:
Mi-cuit of tuna & sesame
Vitello tonnato of Lomo Iberico & young salad shoots
Seasonal soup with its garnish
Tartare of Irish beef, toasted bread and a gel of red peppers with tomato
Seafood risotto
Chicken roulade with seasonal vegetables
Dessert fantasy Atelier V
(the appetizers will be served to the guests)
€ 32,50 a person

Praktische info

  • De vermelde prijzen zijn steeds exclusief BTW.
  • De vermelde formules zijn exclusief bediening.
    (met uitzondering van diner aan tafel en bediening achter buffetten).
  • Bediening aan € 42,50 p.p./u. (met uitzondering van diner aan tafel en bediening achter buffetten).
  • De bestelling moet steeds vijf werkdagen op voorhand doorgegeven worden.
  • Aantal wijzigingen kan tot 2 werkdagen vooraf.
  • Uitkoop catering aan € 7,50 p.p.
  • Aanpassingen of wijzigingen van formules mogelijk op aanvraag.
  • Parkingwachter € 150,00 p.p. (incl. verzekering, radio gebruik en lunchpakket).
  • Hostessen tarief op aanvraag.
  • Meubilair inbegrepen tenzij anders vermeld.